UPDATE

2017



Ännu en gång inser jag att det var ett tag sedan jag kollade in här och uppdaterade. Förra fredagen åkte jag, mamma, pappa och Oscar till Stockholm. Det blev både en ledsam och lättande tripp. På kvällen åkte jag till Kalmar, där jag och Evve satte oss på Harrys uteservering. Efteråt gick vi till Pinchos och tog en drink, sedan käkade vi lite på donken innan vi drog hem till Evve och sov, hur som helst en hur välbehövlig kväll som helst efter dagen som gått. Dagen efter var jag och Evelina W på Oscarsgymnasiets bal, hälsade på Ayla och Paula. De var så himla fina!
 
På lördagen åkte jag och Daniel till Albin och Elin, där Fanny och Razmus också var. Blev en trevlig kväll med grill och kubb, kvällar som denna och fredagen ger verkligen äkta sommar-känslor!
På söndagen åkte jag och Daniel till café Tre Århundraden i Berga. Vi fikade och hittade även ett par stolar i butiken bredvid. För flera månader sedan köpte vi ett bord på en loppis, men har inte hittat passande stolar förrän nu. Vi köpte trälim och färg, sedan åkte vi till Mönsterås där vi limmade om stolarna och började måla dem!
 
I onsdags åkte jag in till skolan och skrev ett prov i svensk litteraturhistoria. Efteråt mötte jag upp Evve på stan, vi käkade lunch och utförde lite ärenden. Vi begav oss sedan hem till henne, Anja och Evelina W kom dit och så förfestade vi där. Kvällen slutade på Harrys, vi kom hem sååå sent på natten så sov ut typ halva dagen efter.