MY WEEKEND

2017



Efter jobbet på fredagkvällen stod kick off med nya jobbet på schemat, mötte även upp Ajla innan. Det blev verkligen en trevlig kväll och är taggad på att börja jobba nu när vi öppnar i slutet av veckan! Efteråt åkte jag lite snabbt till Hammarglo, Bianca fyllde nyligen 19 år så det var överraskningsfest för henne. Tyvärr kunde jag inte vara där från början, inte heller särskilt länge men var så glad över att få träffa henne!♥
 
På lördagen åkte jag till Mönsterås och fikade hos familjen innan jag begav mig till Kalmar. Jag och Evve fixade oss lite, gjorde i ordning våfflor och sedan kom resten av gänget. Efter lite förfest med våfflor (hahah det var ju våffeldagen sååå) åkte vi till Stars där vi spenderade resten av kvällen och natten. Måste säga att det var en av de bästa utgångarna på länge, alla var glada, inga problem och bra folk.
 
Söndagen blev inget speciellt, jag och D roadtrippade lite i Oskarshamn. Vi köpte fika och åkte ut till ett av mina nya favvoställen här i stan, ute vid Gunnarsö ungefär. Resten av dagen städade och tvättade vi, älskar när det blir rent och i ordning! Idag har jag varit hemma och arbetat hemifrån, var även ute på en promenad innan. Vädret är ju så himla fint nu! När D kom hem från jobbet åkte vi och köpte träningstights till mig, senare ska vi nog köpa mat och åka ut till Gunnarsö och sedan promenera. Skön helg och måndag helt enkelt!