MIDSOMMAR

2017



Hoppas allt är bra med er, själv har jag kommit hem till lägenheten efter ett jobbpass samt en vecka i Mönsterås! Min kusin från Stockholm var här och självklart bodde jag i Mönsterås under den tiden. Vi åkte bland annat till en älgpark, åkte till badplatser och firade våra födelsedagar i för- och efterskott. 
 
Midsommarafton spenderades först hos Daniels pappa, sedan hos Noa på kvällen. En bra och lugn kväll! På midsommardagen bar det enligt tradition av till Borgholm med Evve, blir alltid ett lyckat koncept trots att vi verkligen inte följde våra planer denna gång haha!
 
Jobbade som sagt eftermiddag idag, början på en väldigt intensiv tid av jobb nu framöver. Kommer jobba nästan varje dag och jag ser fram emot det! Trivs så himla bra på jobbet verkligen, nöjd med både kollegor och mitt område dvs kassan. 
 
Nu ska jag packa upp alla grejer från veckan i Mönsterås, införskaffade mig en hel del grejer till lägenheten som ska placeras ut på sina platser! Är hemma själv ikväll, kan vara skönt ibland det med.