SUMMARY

2017



Det har verkligen hänt en hel del sedan sist! Har jobbat ganska mycket, mer och mer på det nya jobbet. Det är både lite utmaning och kul. 
En dag på jobbet bestämde jag och Jossan oss för att åka på en spontan roadtrip, destinationen blev Stockholm (favvo staden♥). Vi bokade hotell på Östermalm, åkte upp några dagar senare och levde livet. Det känns fortfarande helt overkligt, allt som vi fick vara med om och uppleva där. Det kommer man leva på länge!
Några dagar efter åkte jag och Evve till Malmö, vi bodde precis bredvid Emporia vilket var hur bra som helst. Vi shoppade, åt jätte (!) god mat och bara spenderade tid ihop. Båda har haft så fullspäckat schema så det var verkligen guld värt att komma iväg lite.
 
I helgen var jag, Evve och Bianca i Kalmar. Vi köpte in en flaska prosecco och satt på Harrys uteservering i några timmar och bara pratade. Det var sjukt länge sedan vi umgicks alla tre, trots att vi gjorde det typ hela tiden för ett par år sedan. Men det var riktigt kul med en liten reunion!
 
Vad händer härnäst då? Ska jobba och så vidare som vanligt, sedan ska jag och Daniel åka upp till Stockholm på en liten weekend i början av september. Vi tänkte mest ta det lugnt, shoppa och även gå på middag med min kusin. Lite konstigt tycker många, att jag är i Stockholm två gånger på så kort tid, men det gör verkligen ingenting för ÄLSKAR den staden.